شهادت استاد برهان الدین ربانی؛ رییس جمهور پیشین کشور و رییس شورای عالی صلح، واکنش های متعدد و گسترده ای در سطح ملی و بین المللی به همراه دارد.
حامد کرزی؛ رییس جمهوری کشور در زمان رویداد تروریستی که منجر به شهادت استاد ربانی گردید، جهت اشتراک در شصت و ششمین اجلاس عمومی سازمان ملل در نیویارک به سر می برد و پس از دریافتن خبر شهادت استاد ربانی، شهادت وی را به مردم افغانستان تسلیت گفت و بدون شرکت در شصت و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، رهسپار کشور گردید.
در بخشی از پیام آقای کرزی آمده است: استاد ربانی فردی بود که زندگی خود را وقف کشور خود و ایجاد صلح نمود؛ اما شهادت ایشان ما را از ادامه مسیری که داریم باز نخواهد داشت.
مارشال محمد قسیم فهیم، معاون اول رییس جمهور، استاد محمد کریم خلیلی معاون دوم رییس جمهور، داکتر صادق مدبر رییس عمومی اداره امور و دارالانشای شورای وزیران، عبدالرب رسول سیاف، عبدالله عبدالله، محمد محقق و بسیاری از شخصیت های جهادی، شماری از والیان، حکومتی و تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس نمایندگان کشور با صدور پیام های، ضمن ابراز تسلیت به خانواده استاد ربانی و مردم افغانستان، گفته اند که طالبان با این اعمال نمی توانند بر روند مبارزه ملت افغانستان با تروریزم خللی وارد کنند.
جنرال عبدالرشید دوستم رهبر حزب جنبش ملی اسلامی نیز با انتشار بیانیه ای رویدادی ترویستی را که منجر به شهادت استاد ربانی گردید، به شدت محکوم کرده است.

رئیس جمهور اسلامی ایران آقای داکتر محمود احمدی نژاد و رئیس مجلس شورای اسلامی آقای داکتر علی لاریجانی ضمن ارسال پیام به مناسبت شهادت استاد ربانی این ضایعه بزرگ را به ملت و دولت افغانستان تسلیت عرض نمودند و بر ادامه راه آن شهید تاکید ورزیدند.


همچنان بارک اوباما؛ رییس جمهور ایالات متحده در واکنش به این عمل، مرگ استاد ربانی را شدیدا تقبیح کرده و آن را ضایعه ای غمبار خوانده است.
در همین حال سفارت ایالات متحده امریکا در کابل نیز با بزدلانه خواندن این عمل گفته است، این دست حملات باعث کاهش عزم ما در راستای مبارزه با تروریزم در افغانستان نمی شود.
گیدو وستر وله؛ وزیر خارجه آلمان نیز با بزدلانه خواندن این عمل، گفت که عاملین این گونه اعمال دهشت افگنانه هرگز نمی توانند تصمیم مردم افغانستان را برای رسیدن به صلح، دگرگون سازند.
همچنان ستیفن هارپر؛ نخست وزیر کانادا در واکنش به جان باختن استاد برهان الدین ربانی، رویدادی را که منجر به شهادت وی شد محکوم کرده و بر مبارزه با تروریزم تاکید نموده است.
دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در کابل (یوناما) با انتشار بیانیه ای ترور استاد ربانی را «با شدیدترین الفاظ» محکوم نمود. همچنان ستیفن دی میستورا؛ نماینده ویژه سازمان ملل متحد در کابل در واکنش به این واقعه گفت: تلاش ها برای آوردن صلح باید ادامه یابد، ما می دانیم که تلاش های که به رهبری استاد ربانی برای آوردن صلح در افغانستان جریان داشت و با جان باختن ایشان پایان نمی یابد و یوناما همچنان به حمایت اش از این تلاش ها ادامه خواهد داد.
ویلیم هیگ؛ وزیر خارجه بریتانیا با بیان اینکه استاد ربانی به صورت خستگی ناپذیر برای صلح و آینده کشورش تلاش می کرد گفت که مرگ وی در روند مصالحه در افغانستان تاثیر گذار نخواهد بود.
آصف علی زرداری، رییس جمهور و یوسف رضا گیلانی نخست وزیر پاکستان در بیانیه ای «منتهای برآشفتگی و شوک» خود را به مناسبت جان باختن استاد ربانی ابراز داشتند.
اندرس فوگ راسموسن؛ دبیرکل پیمان ناتو با بیان اینکه عاملان جان باختن استاد ربانی هرگز پیروز نخواهند شد، خطاب به طالبان گفت: شما نمی توانید تصمیم شرکای بین المللی افغانستان را با این کارها متزلزل سازید.
بانکی مون؛ سرمنشی سازمان مل متحد و جنرال دیوید پتریوس؛ رییس اداره مرکزی استخبارات ایالات متحده امریکا نیز طی تماس های تلفنی جان باختن رییس شورای عالی صلح را محکوم کرده اند.